Onderhouden leidt tot overhouden

Dat wat goed is, moet goed blijven……

Met tijdig onderhoud verlengt u de levensduur van uw woning of bedrijfspand. Zoals ook uw auto jaarlijks een beurt nodig heeft om de levensduur te verlengen, geldt dat ook voor uw woning en bedrijfspand. Goten, kozijnen en overige betimmeringen moeten tijdig geïnspecteerd en onderhouden worden. Zo nodig moeten deze vervangen worden om erger te voorkomen. Bovendien verhoogt tijdig onderhoud de kans op een uitstekende verkoop in uw voordeel.

Doordat wij 7 dagen per week bereikbaar kunnen wij tijdig ingrijpen met lekkages, stormschade en dergelijke. Op deze wijze kan men de kosten in de hand houden, is de kans op vervolgschade vrijwel nihil en kunnen we de overlast tot een minium beperken.

IMG_3738.JPG 

Zowel voor onderhoudsinspectie en advies, als het uitvoeren van onderhoudswerk, kunt u een beroep op ons doen. Onze allround medewerkers verzorgen zowel uw spoedopdrachten als regulier onderhoud.

Wat bieden wij u?

  • Jaarlijkse inspectie met betrekking tot de staat van onderhoud aan de buitenzijde.
  • Jaarlijkse inspectie aan de buitenzijde.
  • Het maken van een onderhoudsrapport.
  • Wij bewaren uw rapport, zo raakt het nooit zoek.
  • Wij brengen een advies uit, u beslist zelf wat u er mee gaat doen.
  • Binnen 24 uur gaan wij aan het werk om uw problemen op te lossen
  • Wij seinen u tijdig in wanneer de jaarlijkse controle plaatsvindt.

Voorbeeld:

Weet u hoe belangrijk het is dat de dakpannen op een dakkapel goed liggen? Ook al zijn ze nieuw en zien ze er goed uit, als ze niet goed zijn gelegd, kan er met een harde windvlaag zogeheten capillaire werking ontstaan in de holle ruimte tussen pan en dak.

Indien dat gebeurt kan er flinke schade optreden. Het vervelende is dat zoiets alleen te constateren is wanneer u op het dak klimt. Vanaf de grond is het niet te zien. Niet elke huisbezitter klimt regelmatig op het dak. Bouwbedrijf van der Meer heeft daarom ervaren mensen in dienst die precies weten hoe ze veilig en zorgvuldig een inspectie moeten uitvoeren.

Ondere andere verzorgt bouwbedrijf van der Meer voor de volgende bedrijven het onderhoud.

''cloetta-230x173.jpgBogermanLogo-neu.jpgdownload.png

onderhoud

BouwGarant Vereniging Restauratie Noord erkend-leerbedrijf-fundeon vereniging-bouw-infra-bouwend-nederland vca vca energie-besparing-sneek-friesland